Polski English
O FIRMIE
OFERTA
Świeże
Mrożonki
KONTAKTY
Dział handlowy
Kontraktacja
Biuro / Logistyka
Mapa dojazdowa
KONTAKTY / biuro / logistyka

Dane kontaktowe:

Ubój i Sprzedaż Drobiu
Sprzedaż Mięsa i Wędlin
Krzysztof Banasiewicz
Szczytniki 45
62-865 Szczytniki
woj. Wielkopolskie
tel. 062 762 50 69 wew. 24

Krzysztof Banasiewicz - właściciel firmy
tel. kom. 601 752 715
www.banasiewicz.pl
e-mail: banasiewicz@banasiewicz.pl

Biuro/sekretariat:

Żaneta Daniłowicz
tel. 062 762 50 69
tel./fax 062 762 51 48
e-mail: biuro@banasiewicz.pl
© Banasiewicz 2007 | wykonanie: Intelis Media na górę | o firmie | świeże | mrożonki | dział handlowy | kontraktacja | biuro | mapa dojazdowa
ubojnia drobiu, banasiewicz, ubojnia banasiewicz, zakład drobiarski, zakład mięsny, szczytniki kura, kurczak, brojler, drób, drobiowy, kontraktacja drobiu, kontraktacja kurczaków, kontraktacja brojlerów, sprzedaż drobiu, sprzedaż mięsa i wędlin, żywiec, tuszki drobiowe, filet pojedynczy z kurczaka, filet podwójny z kurczaka, filet drobiowy, porcja rosołowa, noga, ćwiartka, skrzydło, skrzydełka, skrzydło trzy częściowe, SLAUGHTER AND SALE OF POULTRY, chicken carcasses, single fillet with sirloin, double fillet with sirloin, three-part wing, leg a quarter of a chicken, liver, stomachs, hearts, chicken, meat for stock