Polski English
O FIRMIE
OFERTA
Świeże
Mrożonki
KONTAKTY
Dział handlowy
Kontraktacja
Biuro / Logistyka
Mapa dojazdowa
O FIRMIE

Firma Banasiewicz
Zakład Ubój i Sprzedaż Drobiu, Sprzedaż Mięsa i Wędlin istnieje od 1991 r. Główna siedziba firmy znajduje się w miejscowości Szczytniki 45, powiat Kalisz woj. Wielkopolskie. Od roku 2000 rozpoczęto rozbudowę ubojni w celu dalszego rozwoju i przystosowania do standardów i wymogów Unii Europejskiej. Rozbudowa zakładu przeprowadzona była przy udziale pomocy finansowej ze środków SAPARD.


Główna działalność zakładu to:
ubój
rozbiór
mrożenie
sprzedaż wyprodukowanych towarów

Produkcja:
W towar do produkcji zakład zaopatruje się kupując żywiec od hodowców drobiu z którymi zawierane są umowy kontraktacyjne na okres jednego lub wielu lat. Po tylu latach funkcjonowania posiadamy stałą grupę hodowców co zapewnia stabilną i ciągła produkcję. Dysponujemy także własnym zapleczem transportowym umożliwiającym szybkie dostarczenie towaru do poszczególnych odbiorców.

Cel firmy:
Nadrzędnym celem naszej działalności jest wychodzenie naprzeciw i zaspokajanie potrzeb, wymagań naszych klientów w zakresie zapewnienia pełnego bezpieczeństwa zdrowotnego oraz najwyższej jakości naszych wyrobów. Cel ten osiągamy poprzez stworzenie odpowiedniej struktury organizacyjnej oraz pełną realizację zasad dobrej praktyki produkcyjnej oraz higienicznej, a także poprzez wdrożenie systemy analiz zagrożeń i krytycznych punktów - HACCAP jako podstawowych narzędzi zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego. Właściciel zakładu jak i wszyscy pracownicy firmy znają i utożsamiają się z tymi celami oraz świadomie podejmują i realizują wszystkie działania na rzecz najwyższej jakości oferowanych wyrobów.

© Banasiewicz 2007 | wykonanie: Intelis Media na górę | o firmie | świeże | mrożonki | dział handlowy | kontraktacja | biuro | mapa dojazdowa
ubojnia drobiu, banasiewicz, ubojnia banasiewicz, zakład drobiarski, zakład mięsny, szczytniki kura, kurczak, brojler, drób, drobiowy, kontraktacja drobiu, kontraktacja kurczaków, kontraktacja brojlerów, sprzedaż drobiu, sprzedaż mięsa i wędlin, żywiec, tuszki drobiowe, filet pojedynczy z kurczaka, filet podwójny z kurczaka, filet drobiowy, porcja rosołowa, noga, ćwiartka, skrzydło, skrzydełka, skrzydło trzy częściowe, SLAUGHTER AND SALE OF POULTRY, chicken carcasses, single fillet with sirloin, double fillet with sirloin, three-part wing, leg a quarter of a chicken, liver, stomachs, hearts, chicken, meat for stock